Se målene fra legendekampen:Gerrard på både vinner- og taperlaget

Steven Gerrard kom ikke på scoringslista, men fikk assist for Liverpool i legendekampen.

12. okt 2019 kl 11.45 Arve Vassbotten

Steven Gerrard startet kampen for Liverpool, men på stillingen 3-2 til Liverpool skiftet han til blått og spilte for laget han nå er manager for, Rangers i den andre omgangen av legdenkampen på Ibrox.

Liverpools lag bestod av Jerzey Dudek, Glen Johnsen, Jose Enrique, Jason McAteer, Steven Gerrard, Emile Heskey, Patrik Berger, Luis Garcia, Vladimir Smicer, Jermaine Pennant, Dirk Kuyt, Chris Kirkland, Jamie Carragher og Stephen Warnock.

Kris Boyd fikk sjansen til å skyte Rangers i ledelsen tidlig i kampen etter en klønete takling av Jamie Carragher ved 5-meteren. Boyds straffe var ikke noe bedre enn Carraghers takling, og gikk langt til side for mål.

Dermed ble det isteden Liverpool som tok ledelsen da Luis Garcia på nydelig vis stupheadet inn et innlegg etter 8 minutter.

Noen minutter seinere spilte Gerrard til Luis Garcia. Garcia fant igjen Patrik Berger, som satte inn 2-0.

Etter 25 minutter gjorde Boyd opp for straffemissen, og satte inn 2-1.

Steven Gerrard hadde så et nydelig framspill til Heskey, som scoret Liverpools tredje mål etter 27 minutter.

Peter Løvenkrands scoret kampens siste mål, slik at det ble 3-2 til Liverpool.