Skadebekymringer for Manchester United

David de Gea måtte halte av banen etter en drøy time i oppgjøret mellom Spania og Sverige, og kan gå glipp av søndagens derby.

15. okt 2019 kl 22.23 Odd Sindre Tonning

Den spanske målvakten klarerte ballen, og tok seg umiddelbart til låret før han satte seg ned på bakken. Det var aldri snakk om å fortsette kampen for de Gea, som umiddelbart ble erstattet av Kepa Arrizabalaga.

Dermed vil Manchester United sannsynligvis måtte bruke Sergio Romero i møtet med Liverpool på Old Trafford, dersom de Gea ikke blir klar.

Lite brukt reserve

Romero har bare spilt to tellende kamper for Manchester United denne sesongen. Han holdt nullen i Europa League-kampen mot FC Astana da Manchester United vant 1-0, mens han slapp inn en scoring mot Rochdale i ligacupen, som Manchester-klubben også gikk seirende ut av, etter straffesparkkonkurranse.

Forrige gang Romero fikk sjansen i Premier League var i siste serierunde i 2017/18-sesongen, da han holdt nullen mot Watford.

Manchester United har flere spillere på skadelisten, som kjemper en kamp mot klokka for å bli spilleklare til søndagens derby. Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw og Anthony Martial er alle på vei tilbake fra skade, og kan rekke kampen mot Liverpool.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]