Tidligere rød bekrefter interesse for Jadon Sancho på Anfield

«Tyskeren» som spiller på det engelske landslaget kan være et transfermål.

23. okt 2019 kl 10.24 Torbjørn Flatin

Etter en sommer i 2019 med svært liten transfervirksomhet går tipsene i retning av at Liverpool og Jürgen Klopp vil være langt mer aktive foran neste sesong.

En av de spillerne som de røde har vært linket til er Jadon Sancho, engelskmannen med en fortid i Watford og Manchester City og som ble snappet opp av Borussia Dortmund for £8M i 2017.

Hamann om interesse

«Etter hva jeg hører viser Liverpool stor interesse», sier den tidligere Liverpool-spilleren Dietmar Hamann til Sky Sports i Tyskland.

«Jeg vil anta at de vil være an av klubbene som kommer til å jakte på ham neste sommer».

Klopp om Sancho

Jürgen Klopp har også tidligere antydet at det er interesse på Anfield, og at det var smart av hans tidligere klubb Borussia Dortmund å hente ham fra City.

«Vi så ham og likte ham og tenkte «kan vi få tak i ham», men det var et nei siden engelske klubber ikke selger til engelske klubber», skal Liverpools manager nylig ha uttalt om Sancho i sammenheng med en trend at klubber i Bundesliga sikrer seg ungt talent fra engelske storklubber hvor det er langt frem i førstelagskøen.

Landslagsspiller

Jadon Sancho er 19 år gammel og etter en rekke kamper på aldersbestemte landslag har han nå kommet opp i ti kamper og to mål for seniorlandslaget.

Han er denne sesongen scoret tre mål på sju kamper for Borussia Dortmund i Bundesliga.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]