– Vi har blitt veldig gode på å slå tilbake

Jordan Henderson og Sadio Mané hyllet lagmoralen etter seieren mot Tottenham.

27. okt 2019 kl 20.02 Arve Vassbotten

Etter en utrolig fotballkamp på Anfield vant Liverpool til slutt 2-1 mot Tottenham.

Tottenham tok ledelsen før minuttet var spilt, da Harry Kane nikket inn en retur på skudd på Son, men etter det fyrte Liverpool på alle plugger.

Da kampen var over sto det 13-3 i skudd på mål til Liverpool, og heldigvis stod det da også 2-1 på måltavla til Liverpool.

– Jeg er veldig glad for å få med meg tre poeng. Jeg synes vi spilte veldig bra i første omgang. Selv om vi ikke åpnet så bra, så burde vi hatt et par mål, men keeperen (Paulo Gazzaniga) hadde et par veldig bra redninger.

– Men heldigvis klarte vi å finne nettet med alle sjansene våre, sa Jordan Henderson etter kampen.

– Veldig bra mentalitet

Sadio Mané har tilgode å tape på Anfield som spiller. Og slapp med skrekken søndag også.

– Selv om de scoret først, tenkte jeg at vi ville komme tilbake. Jeg stolte på laget. Vi prøver å pushe hverandre og vi skapte mange sjanser, og jeg synes vi fortjente å vinne i dag, sa Mané.

Kaptein Henderson mener laget har en spesiell evne til å ta slå tilbake.

– Vi har en veldig bra mentalitet. Det er noe vi har forbedret oss veldig på de siste årene, og manageren har hjulpet oss med det. Vi har blitt gode på å slå tilbake.

– Det vil bli vanskelig til tider, og da handler det om å ha troa og kjempe videre, sier kapteinen.

– Tenkte at det var min feil

For Hendersons del så fikk han æren av å sette inn utligningsmålet, og det var hans første mål på Anfield siden desember 2015.

– Da de scoret etter 48 sekunder tenkte jeg at det var min feil, siden jeg rotet bort ballen. Men det var så mye igjen å spille, så det var bare å fortsette å stå på, og heldigvis fikk jeg det målet. Det var deilig å score igjen, men jeg er aller mest glad for de tre poengene.

Sadio Mané skaffet Liverpools straffe mot Leicester på overtid, som James Milner satte inn, denne gangen var det igjen Mané som skaffet straffe, og nå var det Mohamed Salah som scoret fra krittmerket.

– Jeg synes det var en klar straffe. Jeg kom foran og ble sparket bak. Uflaks for han (Serge Aurier), og flaks for meg, sa Mané.

– Alle seiere er store for oss, og vi trenger dem og jobber alltid for dem. Det er for tidlig å snakke om tittelen, men selvsagt ønsker vi å vinne den, ikke sant Hendo?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]