– 37 poeng etter 13 kamper er eksepsjonelt!

Dette sa Jürgen Klopp etter seieren mot Crystal Palace.

23. nov 2019 kl 19.01 Arve Vassbotten

Nok en gang så det ut til at Liverpool ikke skulle får med seg alle poengene, og nok en gang klarte de det likevel med en sein scoring. Sadio Mané og Roberto Firmino sørget for at Liverpool vant 2-1 mot Crystal Palace.

– Jeg er ikke overrasket over hvordan kampen gikk, sa Jürgen Klopp etter kampen.

– Vi vet det er et tøft sted å dra, atmosfæren er bra, og de gir ikke opp. Vi ga dem for mange sjanser, og vi var ikke kompakte nok. Vi hjalp dem også med å skaffe frispark og cornere, mente han.

– Vi visste til pause at vi måtte gjøre det bedre. Utfordringen for alle er at de kommer fra landskamper. Vi var ikke briljante i dag, men vi var klare til å kjempe for resultatet.

– 37 poeng etter 13 kamper er eksepsjonelt, sa Klopp.

Visste ikke om klubbrekorden

– Vi var det dominerende laget, og mye mer aktive. Vi stopper ikke opp selv når det ikke er perfekt. Jeg trodde ballen var i mål to ganger før Firmino satte den i nettet, sa Klopp om 2-1-scoringen.

– Etter at vi scoret den forsvarte vi oss veldig bra. Det var mye tid igjen, og vi gjorde det bra.

Liverpool jakter nå sin egen klubbrekord med 31 kamper på rad uten tap. Den rekorden utlignes om Liverpool også tar poeng mot Brighton neste helg.

– Jeg har ikke hørt noe om det, og jeg synes ikke jeg skal tenke på det. Vi trenger virkelig et resultat mot Brighton. Men vi drar ikke dit for å slå rekorder. Vi drar dit for å få et resultat, og om vi får en rekord på veien er det bare bra, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]