Avdramatiserer taklingen til Sander Berge

Mange fryktet en ny langtidsskade på Alex Oxlade-Chamberlain, da Liverpool-spilleren ble liggende å vri seg i smerte i første omgang mot Genk.

6. nov 2019 kl 00.20 Einar Kvande

Det var i det 35. minutt av kampen at Oxlade-Chamberlain fosset forbi Berge, men nordmannen klinket til med en tøff takling. Berge var først på ball, men tok Ox med den andre foten, og Liverpool-spilleren lå nede en stund med tydelige smerter i den ene ankelen.

Etter kampen kunne matchvinner Oxlade-Chamberlain berolige alle med at han ikke har fått noen skade av betydning.

– Det var bare et spark. Milly får slike hver dag, og bare fortsetter som ingenting er skjedd! Spilleren traff meg ikke hardt. Ankelen er litt hoven, men alt er bra, lød forsikringen fra Ox etter kampen.

Kan bli bedre defensivt

Den tidligere Arsenal-spilleren har utmerket seg ved å gjøre tre mål på to kamper mot Genk, og scoret altså seiersmålet i kveld.

– Fysisk føler jeg at jeg blir bedre for hver kamp, men jeg har fortsatt mer å gå på, spesielt defensivt og i jobben med å presse med riktig intensitet.

– Det tar en stund å finne toppformen igjen, men jeg blir stadig bedre. Jeg er fornøyd med utviklingen. Det var viktig å ta tre poeng, og overta tabelltoppen i gruppa. Totalt sett er vi fornøyd med de tre poengene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]