– Det var noen i Stockley Park som bestemte seg for at dette målet ikke skulle stå

Sky Sports-programleder raser mot VAR-avgjørelsen

3. nov 2019 kl 15.39 Arild Skjæveland

å stillingen 1-0 til Aston Villa slo Sadio Mané et innlegg som Roberto Firmino satte i mål i lørdagens kamp på Villa Park.

Linjedommeren var raskt oppe med flagget, før avgjørelsen gikk til VAR. Der kunne TV-seerne se det bli tegnet linjer, og på de første bildene så det ut som at brasilianeren helt klart var i onside. Målet ble annullert, og Premier League publiserte et bilde på Twitter som viste at armhulen hans var offside.

Ettersom Liverpool snudde kampen i sluttminuttene, har det ikke vært så mye snakk om avgjørelsen, men en som bruker sterke ord når han snakker om det er Sky Sports-programleder Chris Kamara.

Den tidligere midtbanespilleren leder programmet Goals on Sunday på Sky Sports - og mener dommerne ikke ønsket at Liverpool skulle få det utligningsmålet.

– Jeg likte ikke dette, om jeg skal være hundre prosent enig. Etter min mening er dette gjort til. Det er gjort til fra noen i Stockley Park som bestemte seg for at de ikke ønsket dette målet, og det er min ærlige mening om det, sier han.

– Det er feil

Kamara forklarer videre hvorfor han mener det er feil.

KRITISK:
KRITISK:  Chris Kamara mener den ansvarlige bør måtte stå til rette.

– Dersom du bare ser på det, så trenger du ikke kalibrering eller noe for å fortelle deg at det er onside. Se på Tyrone Mings sitt kne. Firmino er onside. Så ser du på den gule linjen og den svarte linjen som de har laget, som forteller deg at det er onside.

– Så snur de om på det, for at Firmino skal være den svarte linjen, og Tyrone Mings er den gule linjen - men den er tegnet opp mot Firmino er ikke bein. Det er en vinklet linje.

– Hent frem linjalen. Den røde linjen er ikke bein. Nå har noen bestemt seg for å gjøre dette, og jeg mener at de bør utleveres, for dette var ikke offside.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]