Henderson kan bli klar likevel

Til tross for at han ikke var med på den åpne treningen på Melwood på mandag, er det fortsatt mulig at Jordan Henderson kan spille Champions League-oppgjøret mot Genk.

4. nov 2019 kl 21.53 Odd Sindre Tonning

På mandag hadde Liverpool en åpen trening på Melwood i forkant av oppgjøret mot Genk på tirsdag. Her ble det lagt merke til at kaptein Jordan Henderson ikke var til stede.

Derfor ble det spekulert i om Liverpools kaptein hadde pådratt seg en skade etter kampen mot Aston Villa, men Paul Gorst i Liverpool Echo forteller at dette ikke skal være tilfellet.

Henderson skal nemlig ha hatt en skreddersydd treningsøkt for seg selv innendørs på Melwood for å gjøre sine siste forberedelser før møtet med Genk. Dermed skal det ikke være snakk om noen skade på kapteinen, og han skal være klar til kamp dersom Jürgen Klopp velger å bruke ham.

Liverpool må klare seg uten Xherdan Shaqiri, Joel Matip og Nathaniel Clyne når de tar imot Genk på Anfield. I tillegg er Ki-Jana Hoever borte på landslagsoppdrag, men siden han ikke er registrert til turneringen ville han ikke vært aktuell til kamp-troppen uansett.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]