IKKE SKADET?:  Det blir meldt om at Jordan Henderson ikke sliter med en skade likevel, og kan spille mot Genk på tirsdag.

Henderson kan bli klar likevel

Til tross for at han ikke var med på den åpne treningen på Melwood på mandag, er det fortsatt mulig at Jordan Henderson kan spille Champions League-oppgjøret mot Genk.

På mandag hadde Liverpool en åpen trening på Melwood i forkant av oppgjøret mot Genk på tirsdag. Her ble det lagt merke til at kaptein Jordan Henderson ikke var til stede. 

Derfor ble det spekulert i om Liverpools kaptein hadde pådratt seg en skade etter kampen mot Aston Villa, men Paul Gorst i Liverpool Echo forteller at dette ikke skal være tilfellet.

Henderson skal nemlig ha hatt en skreddersydd treningsøkt for seg selv innendørs på Melwood for å gjøre sine siste forberedelser før møtet med Genk. Dermed skal det ikke være snakk om noen skade på kapteinen, og han skal være klar til kamp dersom Jürgen Klopp velger å bruke ham.

Liverpool må klare seg uten Xherdan Shaqiri, Joel Matip og Nathaniel Clyne når de tar imot Genk på Anfield. I tillegg er Ki-Jana Hoever borte på landslagsoppdrag, men siden han ikke er registrert til turneringen ville han ikke vært aktuell til kamp-troppen uansett.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2019 kl 22:32

– Det jeg liker best med VM for klubblag, er at du får merket på drakten dersom du vinner

Gini Wijnaldum er motivert for å vinne VM for klubblag.

+
18.11.2019 kl 20:53

Tirsdag starter medlemssalget

Klubben skal selge billetter for kampene i andre halvdel av sesongen.

+
18.11.2019 kl 19:40

Kan bli det femte laget som går 30 kamper ubeseiret i Premier League

Dersom Liverpool unngår tap på Selhurst Park kan de klare noe bare fire lag tidligere har gjort i Premier League.

+
18.11.2019 kl 18:15

Gomez ser ut til å bli klar - fortsatt usikkert med Salah og Robertson

Siste nytt på skadefronten.

+