– Jeg har ikke trent på to uker

Andy Robertson utdyper om skadesituasjonen.

13. nov 2019 kl 10.09 Kenneth Baraas

Liverpools venstreback reiste for å møte landslaget, men nyheten kom raskt om at Robertson er utilgjengelig for Skottlands EM-kvalifiseringskamper mot Kypros og Kasakhstan.

– Det er en pågående skade som ikke går bort uten at jeg gir det tid. Med kampprogrammet vårt er det ikke mye tid til å hente seg inn igjen, sier skotten til Daily Record.

– Ankelen min var allerede skadet, men Rodri taklet meg sent i kampen mot City, og det gjorde alt verre igjen.

– Jeg var allerede tvilsom til kampen, men den taklingen gjorde det enda verre. Jeg skjønte det nok med en gang taklingen kom.

Robertson forteller at ankelproblemene har fulgt ham en god periode, og at han selv ønsket å starte på benken i Champions League-kampen mot Genk for å avlaste ankelen i et hektisk kampprogram.

– Jeg må høre på folkene rundt meg, hvor jeg tidligere hadde sagt at det er ingenting og at jeg kan spille. Det at ankelen min har hevet seg igjen, gjør det litt enklere å miste disse landskampene.

Ikke trent på over to uker

Skotten avslører også at han kun har spilt kamper for Liverpool den siste tiden.

– I to og en halv uke har jeg ikke trent i det hele tatt for Liverpool. Jeg har trent dagen før kamp, gikk glipp av en Champions League-kamp, samt kampen mot Arsenal i ligacupen.

- Landslangstreneren visste at jeg var tvilsom til oppholdet, men jeg ønsket å møte guttene før laget drar til Kypros.

Forhåpentlgvis vil Robertson bruke pausen godt, og være spilleklar til ligakampen mot Crystal Palace.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]