– Jeg sliter med å forklare hvor glade vi er

Sadio Mané etter å ha avgjort for Liverpool.

2. nov 2019 kl 20.41 Arve Vassbotten

Sadio Mané scoret sitt 10. mål for sesongen, da han avgjorde lørdagens kamp mot Aston Villa fire minutter på overtid. Sju minutter tidligere var det også Mané som la innlegget til Andy Robertsons utligning.

– Jeg sliter med å forklare hvor glade vi er.

– Men vi er veldig, veldig glade og vi fortjente å vinne disse tre poengene, og de var veldig viktig for oss, sier Mané til Liverpoolfc.com.

Dette er tredje gang på en uke at Liverpool har havnet under og så slått tilbake.

– Slo perfekt tilbake

FORTVILELSE:
FORTVILELSE:  Om Liverpool kunne juble, var det bare fortvilelse å spore blant Aston Villa-spillerne etter overtidsmålet.

– Det vil alltid være tøft, men jeg synes vi slo perfekt tilbake. Vi spilte ikke på vårt beste i første omgang, og vi måtte bare jobbe hardt som lag, gi alt og forsøke på nytt og på nytt.

– Til slutt skapte vi noen sjanser og scoret to mål.

I likhet med Liverpool, havnet også Manchester City under i sin kamp mot Southampton. Men begge lagene gikk seirende av banen før de de storfavorittene til serietittelen møtes neste søndag klokka 17.30.

– Vi har stor respekt for Manchester City. De er et veldig bra lag, men vi er Liverpool, og er også et veldig bra lag. Jeg tror det blir en interessant kamp, og vi ser fram til den.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]