Jonjo Shelvey med en gavepakke til gamleklubben!

Manchester City avga poeng igjen. Nå må Liverpool gjøre jobben!

30. nov 2019 kl 15.25 Arild Skjæveland

Liverpool har muligheten til å øke avstanden ned til Manchester City til 11 poeng dersom de gjør jobben mot Brighton på Anfield.

Newcastle slo City 2-1 på St. James’ Park forrige sesong - men det var under Rafael Benítez. Få hadde håpet på reprise under Steve Bruce i lørdagens tidligkamp.

Men det var en svært jevnspilt og underholdende kamp i nordøst, og som Liverpool-supporter fikk en akkurat det en ønsket seg: at City avga poeng!

Svarte to ganger

Da Raheem Sterling scoret etter 22 minutter tenkte nok de fleste at det bare var å skru av - men de som ikke gjorde det kunne se Jetro Willems utligne bare tre minutter senere.

Etter dette var Newcastle helt på høyde med Manchester City, selv om de lyseblå hadde ballen mest. City ble mer og mer frustrerte utover i kampen, men med åtte minutter igjen banket Kevin de Bruyne inn en fantastisk scoring via tverrlegger.

Men heller ikke denne gang var det gjort. Seks minutter senere trillet Christian Atsu ballen til Jonjo Shelvey. Vi vet at midtbanespilleren har skuddfot, og han banket ballen i lengste hjørne bak Ederson. 2-2!

Raheem Sterling hadde en eventyrlig mulighet til å score på overtid, men klarte det ikke. Nå er avstanden mellom Liverpool og City åtte poeng, før kampen på Anfield. Nå må de helrøde gjøre jobben og øke den ledelsen til 11!

Liverpool - Brighton spilles kl. 16.00 og sendes på TV 2 Sport Premium.