Jürgen Klopp oppmuntrer Harry Wilson

Den utlånte 22-åringen er travelt opptatt med Bournemouth og Wales, og følges nøye fra Anfield.

15. nov 2019 kl 10.28 Torbjørn Flatin

Wales spiller på lørdag mot bunnlaget Aserbajdsjan i EM-kvalifiseringen. Hvis Harry Wilson får tillit vil det bli hans 16. landskamp.

Raheem Sterling forsvarer Joe Gomez

Scorer mål i PL

Wilson er på utlån til Bournemouth denne sesongen, og har vært på banen i 11 av 12 kamper i Premier League. Med fire scoringer har han bare Callum Wilson foran seg med fem hos klubben på sørkysten, mens Joshua King er rett etter med tre.

Det er noe som blir lagt merke til på Merseyside.

- Jeg holder hele tiden kontakten med Liverpool, sier Harry til Press Association. - De har en kar som følger lånespillerne og som jeg snakker med hver uke, og jeg får også en og annen melding fra manageren.

- Han har sagt at han følger med og etter at jeg scoret mot Man City gratulerte han meg med målet. «Glimrende frispark», tekstet han meg.

Drømmer om sluttspill

Wales spiller mot Aserbajdsjan på lørdag og hjemme mot Ungarn på tirsdag. Begge kampene må vinnes om håpet å avansere til EM-sluttspillet skal leve.

Da waliserne overrasket alle med å komme til semifinalene i Euro 2016 var Harry Wilson tilskuer, nå drømmer han om å selv få være med i et sluttspill.

- Det å se Liverpool vinne Premier League ville vært fantastisk som Liverpool-fan, men å bli med Wales til EM-sluttspillet ville være like spesielt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]