Pressekonferanse:Klopp om hvordan han skal fylle tomrommet etter Fabinho

Jürgen Klopp mener han har flere gode alternativer til å erstatte Fabinho foran lørdagens kamp mot Brighton.

29. nov 2019 kl 14.23 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen direkte i vinduet over. Her er det viktigste som Klopp hadde å si foran møtet med Brighton & Hove Albion.

Klopps beskjed til Hillsborough-familiene

– Det viktigste er at vi er der for dem. Vi tenker på dem hele tiden. Det var en stor skuffelse for dem, og de må være frustrerte og triste. De har kjempet hardt og lenge. Bortsett fra det er det andre i klubben som er bedre skikket til å si de riktige tingene om dette.

Om sparkingen av Unai Emery

– Jeg ble overrasket. Men slik er fotballens verden. Styret i Arsenal var ikke fornøyde, og tok denne beslutningen. Slik er livet. Jeg ønsker ham lykke til videre. Han er en strålende manager, det har han vist i flere forskjellige ligaer.

Om skaden til Fabinho

– Det er dårlige nyheter. Vi er ikke helt sikre på hvor lang tid det vil ta, men det virker ganske sikkert at han ikke kommer til å bli involvert i noen av julekampene. Vi må finne løsninger. Vi er ikke det eneste laget som har skadede spillere.

Om planene for Anfield Road Stand

– Det er tidlig i prosessen, men jeg har sett bildene, og det ser veldig bra ut. Ingen vet når dette vil skje, men denne klubben prøver hele tiden å utvikle seg og ta de neste stegene. Det er noe jeg liker veldig godt.

Om Brighton

– De har en veldig spennende utvikling. Måten de spiller på, de hadde ballen 48% av tiden mot City. De spiller skikkelig god fotball. Jeg har stor respekt for dem. Det er dem vi bekymrer oss for nå, ikke hvem som skal score målene for oss. De har hatt en hel uke å forberede seg på.

Om Naby Keita som har slitt med sykdom

– Han er frisk nå. Han vil trolig være tilbake i troppen mot Brighton.

Om å fylle tomrommet etter Fabinho

– Det er forferdelig å miste noen med Fabinhos kvaliteter, men Hendo, Gini og Adam har alle spilt i den posisjonen. Om det blir eksakt slik som Fabinho behersker rollen? Selvsagt ikke, men vi vil finne en god løsning. Fabinho kunne uansett ikke ha spilt alle kampene fra nå og til mars uansett. Det er ikke slik at vi tenker hvordan i all verden skal vi håndtere dette.

Om skadesituasjonen til Joël Matip

– Han skal han en scan av kneskaden sin senere i dag.

Liverpool - Brighton spilles lørdag klokken 16.00 og blir sendt direkte på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]