Nå kan du se hva som skjedde i Barcelona-garderoben etter Anfield-tapet

Dokumentarserien om Barcelonas fjorårssesong er ute i dag - og der får en mye innsyn.

29. nov 2019 kl 20.54 Arild Skjæveland

Fredag kom den nye TV-serien om Barcelonas 2018/19-sesong. Manchester City, Sunderland, Leeds United og Borussia Dortmund har kommet med dokumentarserier de siste årene.

Manchester City sin hadde en gledelig episode for Liverpool-supportere fra 2017/18-sesongen, da vi fikk et gjensyn, fra innsiden, etter at Liverpool slo City ut av Champions League med 5-1 sammenlagt.

Nå har Barcelona altså gjort det samme, og her får vi to episoder om møtene mellom Liverpool og Barca. Den første på Camp Nou, der Barcelona vant 3-0. Og så den magiske kvelden på Anfield, der Jürgen Klopps lag sto for et av de største miraklene, og vant 4-0 - uten Roberto Firmino og Mohamed Salah i troppen.

Skadefryd - men la gå…

For en stemning - og for en kamp... Reisen, oppbyggingen, hva Barcelona fryktet. Det er bare noe av det man får med seg i de tre kvarterene episoden varer. Og alle røde vil vel ha et gjensyn på 45 minutter om akkurat den kampen.

En får se hvordan det var i garderoben etter sjokket på Anfield, og hvor knust Barcelona-spillerne faktisk var.

En kan se serien gratis på rakuten.tv, enten på smart-TV, telefon, nettbrett eller desktop. En må bare registrere seg. Selv om en kanskje ikke skal kose seg for mye med skadefryd, så må en si at det er verdt det, for her var det mye bra stoff fra innsiden. Det er i episode seks og sju det skjer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]