Sein avgjørelse også for U23

Liverpools unggutter fortsatte jubeluka.

2. nov 2019 kl 21.39 Arve Vassbotten

Omtrent samtidig som Liverpool slo Aston Villa 2-1 i Birmingham, spilte Liverpool U23 mot Everton U23 på akademiet i Kirkby på lørdag. Også der satt seieren langt inne for de røde.

Tony Gallacher sendte Liverpool i ledelsen i kampen i Premier League 2 etter 16 minutter. Elliot fant Kane etter å ha gått helt ned til linja, og han la igjen til Gallacher, som skjøt via en Everton-spiller og i mål.

Dennis Adeniran utlignet for Everton etter 38 minutter, og dermed sto det 1-1.

Andre omgang ble sjanserik, men først etter 81 minutter kom avgjørelsen. Herbie Kane fikk ballen til venstre for 16-meteren og scoret med et nydelig skudd.

Pedro Chirivella, Harvey Elliott og Curtis Jones, som alle var med på den fantastiske opphentingen av Arsenal i ligacupen på onsdag, spilte også denne kampen.

Liverpool er nå på 7. plass i Premier League 2.

Liverpool U23:Winterbottom, Gallacher, Norris, Clayton, Boyes, Chirivella, Elliott, Dixon-Bonner, Larouci (Longstaff 89), Kane, Jones.