TILBAKE:  Sean Cox vil være tilbake på Anfield.

Søndag vil Sean Cox være tilbake på Anfield for første gang siden han ble angrepet

Sean Cox og familien er tilstede mot Manchester City.

Liverpool FC bekrefter at Sean Cox og hans familie vil være tilstede når Liverpool tar imot Manchester City på søndag. Det blir første gang familiefaren på 53 er tilbake på Anfield siden han ble angrepet før semifinalen mot AS Roma i 2018.

Cox ble angrepet av en gruppe Ultras fra Roma like bak The Kop, og skadene gjorde at han havnet i koma. Nå har han skader han vil ha med seg resten av livet. Nå handler rehabiliteringen om å fokusere på å utvikle taleevnen og muligheten til å bevege seg, skriver Liverpoolfc.com.

30 år gamle Simone Mastrelli ble i februar dømt til 3,5 års fengsel for angrepet.

Første gang tilbake

Cox har vært på behandling i Irland, men har de siste 12 ukene vært i nord-England for å følge et rehabiliteringsprogram.

Hans kone Martina har tidligere fortalt til BBC at mannen hennes trolig ikke kommer til å kunne gå igjen, og at det er vanskelig å akseptere for en mann som tidligere har vært så aktiv som Sean har vært.

Allerede i september rapporterte BBC at Cox-familien planlagte å besøke Anfield igjen denne høsten. Nå skjer det altså til helgen.

– Vi er glade for å kunne ønske Sean og familien hans tilbake til Anfield. Jeg er sikkert på at det vil bli følelsesladd for familien, men klubben har jobbet tett med Cox-familien for å forsikre oss om at besøket deres vil gjøres så enkelt som mulig, og at de vil bli gitt all komfort og rom som de trenger, sier daglig leder Peter Moore til klubbens hjemmesider.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+