– Vi i Liverpool er ekstremt heldige som har disse to

Gerrard hyller Liverpool-duo.

15. nov 2019 kl 16.12 Kenneth Baraas

Den tidligere Liverpool-kapteinen ble intervjuet av Liverpool Echo, og ble engasjert da Alexander-Arnold og Robertson ble et tema.

– Det er ikke et spørsmål om hvor god han kan bli, fordi han er allerede helt der oppe, sier Gerrard om Alexander-Arnold.

Verdensklasse

– Vi har Trent og Robbo, og man kunne betegne de som verdensklasse med en eneste gang.

– De er helt der oppe med de beste spillerne i deres posisjoner. Så det er ikke noe poeng i å spørre hvor gode de kan bli, fordi de kan nesten ikke bli bedre.

– Det eneste for Trent nå er å se om han kan være stabil over tid, fordi han kan bare fortsette å bli så god han bare vil.

Gerrard avslører at han elsker å se på Liverpool spille fotball for tiden, og at hans tidligere klubb sprudler av glede og engasjement om dagen.

Rangers-manageren trekker spesielt frem backene som noe av det som gleder ham mest.

– Vi i Liverpool er ekstremt heldige som har disse to backene. Det ser ut som de ikke kan gjøre feil om dagen.

– De er et så viktig ledd i dette Liverpool-laget, og jeg elsker å se dem spille fotball.

Så det tidlig

Gerrard har tidligere skrevet i sin selvbiografi at Alexander-Arnold ville bli det neste store i Liverpool, og scouseren forteller om hva som skilte seg ut ved dagens høyreback.

– Jeg var så heldig å være litt rundt Trent i dagene hans på akademiet, han skilte seg ut fra resten. Klart man kan trekke frem teknikken og andre ferdigheter man ser, men jeg vil trekke fram holdningene hans, forteller Stevie G videre i intervjuet.

– Talent vil få deg et visst sted, men du må ha viljen til å gi alt. Dedikasjonen til Trent er det som har fått ham dit han er i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]