Uken på sosiale medier

Som vanlig har det vært god kok på sosiale medier denne uken, både blant spillere og supportere. Her er ukens høydepunkter.

15. nov 2019 kl 23.44 Mari

Kamera i målet på Anfield

Vedkommende som hadde ideen om å plassere et kamera i mål på Anfield har fått mye velfortjent ros denne uka.

TWIIICE

Guardiola var mildt sagt lite fornøyd med dommeravgjørelser og VAR på Anfield. Han mistet det fullstendig da Trent Alexander-Arnold handset for andre gang innenfor egen sekstenmeter og City følte seg snytt for straffespark. Internett var ikke vond å be, og reaksjonen hans ble en umiddelbar meme. Her er en favoritt (skru på lyden):

Adrians første bussmøte

Målvakt Adrian kom til Liverpool rett før sesongen ble sparket i gang og har derfor aldri opplevd noen av de store bussmøtene supporterne arrangerer når spillerbussen ankommer stadion. Han la ut en video fra innsiden av spillerbussen.

Bobbys karatespark

Han fornekter seg ikke, godeste Bobby Firmino. Karatespark-feiringen var tilbake på søndag. «Alltid Bobby» skriver Sadio Mané.

Alisson Becker-sang

Det ble Jamie Webster-ledet allsang på Halfway House etter kamp, og denne gangen var det Alisson Becker som fikk navnet sitt sunget.

«Pep Guardiola is coming»

Klopp ble spurt om «Pepe» Guardiola og reaksjonen fra den ofte blide Liverpool-manageren var av det festlige slaget.

Robbo og Trent-konkurranse

I år som i fjor har Liverpools to backer en konkurranse om å notere flest målgivende. I øyeblikket leder Andy Robertson, som tok til Twitter;

Men Trent var kjapp med å minne kollegaen om at det er en lang sesong igjen.

Virgil Van Dijk ser Jamie Webster synge sangen hans i Madrid

I et lengre intervju med Goals Neil Jones, blir van Dijk blant annet vist scenene fra Madrid hvor Jamie Webster synger låta hans for tusenvis av supportere. Her er van Dijks reaksjon.

Wijnaldums bursdag

Wijnaldum fylte 29 år på mandag og feiret med influencer-ballonger og en #GiniGiveAway. Han har definitivt en karriere på sosiale medier å falle tilbake på den dagen han legger fotballskoene på hylla.

Raheem Sterling tar Joe Gomez i forsvar

Det gikk en smule varmt for Raheem Sterling etter kampen på søndag, og konfliktene med Joe Gomez fortsatte da Englands landslag samlet seg mandag. Sterling angrep Gomez, og Southgate reagerte med å droppe Sterling fra landslagets kamp mot Montenegro torsdag. England-supporterne svarte med å bue på den unge Liverpool-spilleren da han ble byttet inn mot slutten av kampen. Sterling tok til Twitter for å forsvare ham:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]