Brewster usikker til Villa-kampen– Et fly står klart for å sende et par spillere til Qatar

Neil Critchley skal lede laget mot Aston Villa i ligacupen. Han er usikker på om Brewster blir klar.

16. des 2019 kl 11.46 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp har allerede dratt til Qatar, og U23-sjef Neil Critchley møter pressen på Melwood mandag for å snakke om kvartfinalen i ligacupen mot Aston Villa.

Vi følger pressekonferansen direkte her på Liverpool.no.

Om Atletico Madrid i Champions League:

– Det slipper jeg å bekymre meg for. Men veldig bra kamp å se fram til.

Om Villa-kampen:

– Det blir en stor sjanse for oss alle, også meg selv. Jeg vil være veldig stolt, og den stoltheten kommer fra spillerne jeg jobber med og som får sjansen. Det er ingen stoltere følelse som trener, sier U23-treneren.

Om noen av spillerne vil dra til Qatar:

– Det er et fly som står klart. En eller to vil kanskje ta turen til Qatar, og mulig jeg sniker meg med selv. Jeg vet ikke hvem som vil være aktuelle ennå, vi får se hvem som blir hentet etter kampen.

– Beslutningen om dette ble tatt over hodet på meg, det var noe klubben besluttet. Det er unike omstendigheter, og vi prøvde å finne den beste løsningen. Jeg og spillerne vil nyte godt av det. Vi kan nesten ikke vente på å begynne, og vil gi alt.

Om forventningene:

– Jeg er veldig spent, og ser veldig fram til det. Vi kan egentlig ikke tape. Vi må bare gi alt vi kan for å være der for hverandre. Disse spillerne ønsker en tøff utfordring, og det neste steget er det tøffeste. Jeg håper de beviser for alle hva de er i stand til.

– En utfordring som dette vil hjelpe. Arsenal-kampen var en utrolig kveld. En del av min jobb er å sette spillere i en situasjon der de lærer, og er ute av sin egen komfortsone. Det vil dette være. Jeg tror laget i morgen vil ta med seg veldig mye fra den erfaringen.

– Man vet egentlig aldri før spillerne er i den situasjonen, hvordan de håndterer det. Manageren vår har troen på unge spillere. Se på kampen mot Arsenal, og hvor modig han var i valget av spillere. Mentaliteten Klopp har smitter inn på akademiet også. Man kan ikke unngå å bli påvirket av det.

– Vi stopper aldri å løfte dem, og vi er aldri fornøyd med middelmådighet. Vi tar ikke til takke med bare OK. Det er ikke slik at vi kaster et lag sammen. Presset fra oss som trenere er at vi skal spille som et Liverpool-lag, og det er viktig for oss.

– Kan guttene håndtere det? Det finner vi ut. På lang sikt, så lenge vi lærer, kan det bare hjelpe oss. De som ser på vil se Liverpools unge spillere og tenke at det kan være spillere for framtiden. Det er en vanskelig test, men for en anledning for dem til å skinne.

Om Klopp vil se på:

– Jeg er sikker på at Jürgen og de andre vil se på. Han vil være i kontakt, og har stor interesse for våre unge spillere. Han er veldig klar over alle spillerne, og vil ha stor interesse for denne kampen.

Om Brewster:

– Han er usikker på grunn av en smell på trening, og må vurderes. Han har en skade i ankelen, men vil ikke si så mye for jeg håper han blir klar.

Om Williams og Jones:

– At to 18-åringer drar til VM for klubblag, er ikke noe som skjer hver dag. For en mulighet det vil være for dem om de får vært med.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]