Liverpool U23:Curtis Jones imponerte før avreise til Qatar

Kaptein Curtis Jones scoret da U23 spilte uavgjort mot Chelsea.

15. des 2019 kl 12.36 Torbjørn Flatin

Liverpool U23 stilte fem spillere som var med på dette nivået for første gang, på et tidspunkt hvor det forberedes til spill i ligacup og VM for klubblag.

En som er med i troppen til det siste er Curtis Jones, som spilte i 45 minutter i denne ligakampen mot Chelsea.

Den 18-årige scouseren dominerte før pause og ga Liverpool ledelsen etter 38 minutter etter et sugende raid som ble avsluttet fra skrå vinkel.

Den spennende spissen Layton Stewart gikk også ut ved pause, etter å ha landet forkjært. Inn kom en ny debutant i Fidel

I en jevn og sjanserik kamp på akademiet i Kirkby utlignet Chelsea med et susende langskudd etter 74 minutter. Selv om gjestene ble redusert til ti mann ikke lenge etterpå endte det med 1-1 og poengdeling.

Liverpool: Winterbottom, Bradley, Norris, Clayton, Savage, Clarkson, Bearne, Cain, Stewart (O’Rourke 46), Dixon-Bonner, Jones (Varesanovic 46) Reserver: Atherton, Walls, Quansah