– Det var her alt startet for meg

Liverpools venstreside var lettet og fornøyde etter den imponerende forestillingen.

10. des 2019 kl 22.27 Jens Hapnes Rege

Liverpool måtte jobbe har for de tre poengene i Østerrike, men med god hjelp fra venstresiden i verdensklasse sikret de seg poengene. Andy Robertson og Sadio Mané har snakket med BT Sport etter kampen.

– De har aldri vært i et CL-sluttspill tidligere, og de er veldig selvsikre på deres spill på banen. Vi hadde de store sjanser i første omgang, og visste at vi bare måtte være mer kliniske for å få seieren. Vi forsvarte oss bra som lag, og jobbet sokkene av oss for seieren innledet Robertson i intervjuet.

Afrikansk samarbeid

Mané var tydelig fornøyd med å assistere sin gode afrikanske kamerat Naby Keita.

– Naby scoret et nydelig mål, og jeg er veldig glad for ham. Vi fortjente å vinne, og vi er fornøyde med det.

Senegaleseren har i likhet med Keita en fortid i RB Salzburg, hvor han var fra 2012-2014.

– Det er alltid kjekt å komme tilbake her, for det er her alt startet for meg. Jeg er veldig takknemlig for klubben og fansen her. Jeg beklager folkens, men det er fotball og jeg måtte gjøre det sa vingen spøkefullt.

Mohamed Salah var aktiv i dag, men slet lenge med å finne veien til nettmaskene før han greide å få nettsus med en vanvittig avslutning med høyre fra kloss hold. Robertson skryter av egypterens forestilling.

– Det var sannsynligvis hans vanskeligste sjanse i kampen (målet). Jeg vet ikke hvordan han fikk den inn fra den posisjonen med hans svakeste fot. Han løpte og løpte hele kampen, og stresset forsvaret deres.

– Nå topper vi gruppen, og skal spille sluttspill. Vi har vist de siste årene at vi kan levere varene på den største scenen avslutter skotten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]