Fantastiske nyheter for Liverpools unggutt

Elliott trodde drømmen var knust, men nå viser det seg at 16-åringen likevel inkluderes i VM-troppen.

18. des 2019 kl 23.55 Kenneth Baraas

Liverpool.no kåret Harvey Elliott til Liverpools bestemann i ligacup-tapet mot Aston Villa. Det unge talentet viste frem sin enorme nærteknikk, og satte opp lagkameratene sine i flere gode scoringsposisjoner.

Det var planlagt fra klubbens side at Elliott skulle være en av tre spillere som skulle ta privatfly etter kampen for å slutte seg til Liverpools tropp i VM for klubblag.

Elliott kom seg aldri på flyet sammen med Sepp van den Berg og Ki-Jana Hoever, grunnet en skade spilleren skal ha kjent på etter kampen på Villa Park. Caoimhin Kelleher tok dermed plassen til den tidligere Fulham-spilleren.

– Harvey er ikke så langt unna førstelaget, fordi han trener med dem fast. Han har fått prøvd seg på førstelaget allerede, og manageren og staben har høye tanker om ham. Jeg syntes han var en konstant trussel mot Villa, og en veldig god spiller for oss, sa vikarierende manager Neil Critchley etter oppgjøret mot Aston Villa.

Kan reise likevel

Nå melder dog Liverpoolfc.com at Elliott likevel skal slutte seg til troppen i Qatar. Midtbanespilleren har blitt undersøkt av klubbens medisinske støtteapparat, og de skal ha vurdert det til at Elliott er klar for spill i VM for klubblag.

Dermed vil unggutten få oppfylt en stor drøm når han vil møte resten av førstelagsstroppen torsdag morgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]