Pressekonferanse:– Det siste Marco trenger er at jeg synes synd på ham

Jürgen Klopp har sympati med sin kollega i Everton foran det 234. Merseyside-derbyet.

3. des 2019 kl 13.57 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen i sin helhet i vinduet over. Her er de viktigste uttalelsene til Jürgen Klopp:

Om at Virgil van Dijk ikke fikk Gullballen

– Avgjørelsene tas av journalister, gjør de ikke? Jeg har ingen problemer med det. Jeg ser det litt annerledes. Mange mennesker ser det annerledes. Lionel Messi er den beste spilleren jeg har sett i min livstid - men jeg kan ikke huske å ha sett en mer imponerende sesong fra en forsvarsspiller noensinne enn det Virgil leverte forrige sesong.

Om transfervinduet i januar

– Vi er nesten alltid klare til å forsøke å gjøre noe i transfervinduet i januar. Men om vi gjør det betyr det at den riktige spilleren er tilgjengelig, og at vi har penger til å signere ham. Men vi snakker ikke om det. Vi er klare til å gjøre noe om det hjelper oss, men vi dropper det om ikke. Vi får se.

Om Everton

– Vi forventer et Everton på sitt beste. Dette er en kamp som skiller seg ut for begge lagene. Vi må sørge for at vi er klare. Tabellen forteller sannheten ved sesongslutt. Kom igjen, bare gå gjennom Everton-troppen, så ser dere at de har en veldig god tropp.

Om Marco Silva

– Selvsagt har jeg sympati for ham. Jeg vet hvor vanskelig livet til en manager er. Men det siste Marco trenger er at jeg synes synd på ham, noe jeg ikke gjør. Jeg er på hans side i den forstand at jeg vet hvordan denne jobben er.

Om alle managerne som har fått sparken i Premier League denne sesongen

– Jeg kan bare snakke om min situasjon, og jeg har aldri følt meg utrygg. Men generelt sett, om du har den type jobb jeg har, så vil du føle press og du må levere varene. Det er slik det er.

Om FA-cuptrekningen, og et nytt møte med Everton

– Jeg løp ikke gjennom stuen og jublet akkurat. Det var ikke trekningen jeg ønsket meg.

Om skadesituasjonen

– Joël trenger litt mer tid. Skaden leges, men ikke så raskt som vi hadde ønsket oss. Med unntak av de som er langtidsskadet, er resten er ok. Alle er skadefrie og tilgjengelige.

Liverpool - Everton spilles på Anfield onsdag klokken 21.15, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]