– Jeg er ikke en robot

Virgil van Dijk viste tegn på menneskelighet i søndagens kamp mot Wolves.

30. des 2019 kl 08.09 Jens Hapnes Rege

Virgil van Dijk var ikke på sitt dominerende beste i søndagens kamp, og viste sjeldne tegn på at han kanskje er menneskelig, som alle oss andre, mot sultne ulver.

Det var ikke bare nederlenderen som slet, og han påpeker at spillerne både måtte kjempe for poengene.

I tillegg var tålmodighet viktig for å trenge gjennom Nuno Espirito Santos oransje mur.

Det var vanskelig. Wolves er et bra lag, har gode spillere og gjorde det vanskelig for oss. Det er ikke lett for noen av lagene, med mye reising og kamper, sa han til liverpoolfc.com etter kampen.

– Man må være veldig tålmodige, og forbli positive. Vi holdt på ballen og var positive, det var det viktigste. Det var ikke lett, de forsvarte seg bra, fortsatte kjempen fra Nederland.

Tabellsituasjonen

Van Dijk får også spørsmål om Liverpools tabellposisjon, som er nær optimal før det hele skal avgjøres i 2020.

– Vi kan åpenbart ikke være negative rundt situasjonen, men vi er ikke fornøyde. Vi er midt i sesongen, og vi vil oppnå mer. Det eneste vi kan gjøre er å fokusere på den neste kampen, og det blir en ny utfordring.

NY OPPDATERING I VENTE?
NY OPPDATERING I VENTE?  "The Walk of Champions" får forhåpentligvis en gledelig oppdatering i mai.

28-åringen Virgil rundet 100 kamper for Liverpool i gårsdagens kamp. Av de 100 har de fleste blitt levert på et skyhøyt toppnivå, og selv i sine dårligste kamper er han utrolig viktig for Klopps menn.

– Fra debuten til nå har jeg spilt mange kamper, og jeg er veldig stolt over å ha spilt så mange kamper og ha holdt meg frisk.

– De fleste kampene har jeg vært på et stabilt nivå. Noen ganger kan man være bedre, men jeg er ikke en robot - jeg er ikke perfekt. Jeg nyter reisen, og vi får se hvor den ender, avslutter nederlenderen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]