Kjøpet av Minamino kan få konsekvenser for tenåringsduo

Blir trolig sendt på utlån så fort Takumi Minamino har signert kontrakten med Anfield-klubben.

18. des 2019 kl 14.32 Einar Kvande

Takumi Minamino skal gjennom den medisinske testen hos Liverpool i dag, og dersom den går i orden vil 24-åringen bli Liverpool-spiller når transfervinduet åpner den 1. januar.

Neil Jones i Goal.com skriver at Liverpool står klare til å la Curtis Jones og Rhian Brewster gå på lån så snart kjøpet av japaneren er fullført. Anfiled-klubben ønsker nemlig at de to tenåringene skal få spille mer førstelagsfotball. Swansea og Leeds skal være blant klubbene som har kommet med henvendelser på duoen. Neil Jones skriver at Liverpool skal møte minst tre interesserte klubber i løpet av kommende helg.

Rhian Brewster måtte forøvrig stå over gårsdagens kvartfinale i ligacupen mot Aston Villa på grunn av en ankelskade.

Kane kan også bli lånt ut

Herbie Kane er en annen spiller som kan komme til å bli lånt ut. Midtbanespilleren fikk sin første kamp fra start for Liverpool i 5-0 tapet for Aston Villa i går kveld.

Kane tilbrakte forrige sesong i Doncaster, hvor han gjorde det såpass bra at han kom med på årets lag i League One. Flere klubber i Championship viser interesse for Kane, inkludert Hull og Charlton. Liverpool vil også vurdere et salg av 22-åringen, selv om et utlån virker mest sannsynlig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]