Klarte ikke å trene for fullt

Virgil van Dijk er fortsatt ikke friskmeldt.

20. des 2019 kl 00.04 Einar Kvande

Det er fortsatt usikkert om Virgil van Dijk vil være stand til å spille lørdagens finale i klubb-VM mot Flamengo. Mirror melder at Liverpool-forsvareren drev med styrketrening torsdag, men han var ikke i stand til å gjennomføre noen skikkelig treningsøkt.

Det betyr at midtstopperen fortsatt har til gode å gjennomføre en vanlig treningsøkt siden Liverpool ankom Doha.

Tar neppe noen sjanser

Van Dijk har slitt med sykdom, og forlot treningsbanen så snart TV-kameraene ble slått av da Liverpool hadde en åpen treningsøkt på tirsdag, i forkant av semifinalesieren over Monterrey. Da måtte midtbanespiller Jordan Henderson vikariere i midtforsvaret.

John Cross i Mirror tror det er lite sannsylig at Jürgen Klopp vil ta noen risiko med Van Dijk i finalen mot Flamengo på lørdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]