Klopp om Sancho: Han er en veldig god spiller

Liverpool-manageren anerkjenner spillerens kvaliteter, men mener prisen er et stort problem.

3. des 2019 kl 23.54 Kenneth Baraas

Ryktene rundt Jadon Sancho vil aldri stoppe å svirre rundt i lufta før engelskmannen bytter klubb.

På nåværende tidspunkt spiller 19-åringen for Borussia Dortmund, men der skal stemningen være alt annet enn god. Manager Lucien Favre har kritisert unggutten i media, og Sancho skal ha kommet for sent til både lagmøter og treninger ved flere anledninger.

De siste ryktene går på at Sancho skal ønske seg bort allerede i januar, og at Dortmund ønsker å selge. Ifølge Liverpool Echo, skal oddsen ha falt drastisk, etter at en rekke spill ble satt mandag, på at midtbanespilleren skal gå til de røde.

– Han er en veldig god spiller. Jeg har ingen anelse hvor disse tingene kommer fra, men det kommer ikke fra oss siden vi aldri snakker om det, sa Klopp på dagens pressekonferanse.

Prisen er et problem

– Hvis vi var involvert, så ville ingen vite det, utenom én person som ikke ville ha snakket om det.

– Kostnaden? Det er et problem, 100 prosent at det ville blitt et problem. Men mer er det ikke å si.

– Jeg vet hvordan det høres ut, men jeg kan ikke endre det. Det er ingenting å si om det.

Tidligere i pressekonferansen sa Klopp at Liverpool alltid ser etter muligheter i overgangsmarkedet, men at det ikke er noe han snakker med pressen om - uten at det trenger å settes i sammenheng med dette.

Til tross for problemene i Tyskland, fortsetter Sancho å levere godt spill. Den engelske landslagsspilleren står med fem mål og syv målgivende på sine elleve kamper denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]