U19Lå under 2-0, men kom tilbake, vant, og sikret avansement

Liverpool er videre til utslagsrundene i UEFA Youth League.

10. des 2019 kl 16.07 Arild Skjæveland

Utgangspunktet for U19-laget var omtrent like klart som for førstelaget i Salzburg i kveld. Unngå tap, og en er videre til utslagsrundene i UEFA Youth League over nyttår.

Det startet på verst tenkelige vis for de unge røde. Sepp van den Berg fikk ikke kontroll på et langt oppspill, og Luka Sucic scoret. Leighton Clarkson og Jake Cain hadde gode sjanser til å utligne like etter.

Karim Adeyemi var farlig frempå for hjemmelaget tre ganger, og Ben Winterbottom måtte gi retur på den ene avslutningen. Den satte Tobias Anselm i mål. 2-0 var stillingen til pause.

Comeback og avansement

Junior Adamu var nære på å punktere kampen og sette inn 3-0 like etter pause. Så ble Elijah Dixon-Bonner felt av målvakten, og Harvey Elliott var sikker fra straffemerket. Med ca ti minutter igjen å spille headet Thomas Hill inn utligningen.

Med omtrent siste touch på ballen i kampen scoret Jack Bearne, og Liverpool vinner kampen 3-2.

Med det er de unge røde videre som gruppevinnere fra gruppe C. Salzburg tar andreplassen i gruppen.

Liverpools lag:Winterbottom; N. Williams, Hoever, Van den Berg, Norris; Elliott, Clarkson, Dixon-Bonner, Cain; Longstaff, Hill

Kl. 18.55 er det førstelaget som skal i aksjon. Kampen mellom RB Salzburg og Liverpool har avspark kl. 18.55, og sendes på TV 2 Sport 1, TV 2 Sumo og Viaplay.