Leicester scoret fem minutter på overtid. Nå er avstanden åtte poeng igjen

Linjedommer var oppe med flagget, men VAR godkjente scoringen.

1. des 2019 kl 19.36 Arild Skjæveland

Det så lenge ut til å bli en drømmehelg for Liverpool. Etter at både Manchester City og Chelsea snublet på lørdag, lå Leicester lenge under hjemme mot Everton.

Jamie Vardy utlignet etter 68 minutter, og det så ut til å bli poengdeling. Fire minutter på overtid ble Kelechi Iheanacho spilt gjennom av Ricardo Pereira. Han scoret sikkert alene med Jordan Pickford, men linjedommer var oppe med flagget.

Det gikk til VAR - og fem minutter på overtid, på overtid av overtid, pekte dommer Graham Scott på midtsirkelen. Målet ble stående.

Liverpools ledelse på toppen av tabellen er med det igjen åtte poeng.

Tungt for Everton

Det var en kamp som kostet mye krefter for Marco Silva og Everton. På onsdag skal de til Anfield, med denne kampen i beina og 25 timer mindre restitusjon enn de helrøde.

Men aller verst var nok slaget i ansiktet med å tape denne kampen, etter at de hadde gjennomført en av sesongens spillemessig beste bortekamper.

Everton stilte opp med en trebackslinje på King Power Stadium, med Mason Holgate, Yerry Mina og Michael Keane i midtforsvaret. Det virker sannsynlig at de vil forsøke det samme onsdag kveld - om ikke Silva har fått sparken før det…

Har du innspill til journalisten?
[email protected]