Liverpool bekrefter troppen til VM for klubblag

Troppen som reiser til Qatar er klar, men en viktig forsvarsspiller er ikke tatt ut.

5. des 2019 kl 11.15 Kenneth Baraas

Liverpool spiller sin første kamp i VM for klubblag den 18. desember.

Den kampen spilles trolig uten Joël Matip, som ikke blir kvitt skadeplagene. Fabinho er som ventet ute, med skaden som trolig vil holde brasilianeren på sidelinjen til over nyttår.

Dagen før skal Liverpool spille kvartfinale i ligacupen mot Aston Villa. Ettersom Rhian Brewster, Curtis Jones, Harvey Elliot og Neco Williams alle blir med til Doha, kan det tyde på at det blir et veldig ungt lag som gjester Villa Park.

Troppen: Alisson, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Elliott, Williams.

Ifølge Liverpoolfc.com, kan Liverpool erstatte spillere i troppen med alternativer som er ute med skade eller sykdom, endringene kan gjøres helt frem til 24 timer før avspark. Dermed er det fremdeles håp om at Matip kan spille en rolle i mesterskapet.

Det har blitt spekulert i om Klopp vil la noen av spillerne i førstelagstroppen bli igjen for å spille ligacupen, for så å komme senere til Qatar. Foreløpig er det usikkert hvilken løsning den tyske manageren velger, men en ting er nok sikkert: det blir mange unggutter som vil få muligheten mot Aston Villa.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]