Liverpools ledelse i ligaen ble nevnt fra talerstolen på Stortinget

Komitéleder sendte stikk til møtets president etter seieren i Merseyside-derbyet.

8. des 2019 kl 14.00 Kenneth Baraas

Det er lenge siden Liverpool-supportere kunne gå konstant med hevet hode, og kunne tillate seg små stikk til supportere av motstanderlag.

LIVERPOOL-FAN:
LIVERPOOL-FAN:  Erlend Wiborg tillot seg å minne stortingssalen om tingenes tilstand i Premier League.

Men etter at Liverpool vant Champions League i juni, havnet kun ett poeng Manchester City i forrige sesong, og har per nå en god luke på toppen av ligatabellen, så kan Liverpool-supportere endelig kunne bruke situasjonen til vennskapelig rivalisering med venner og kollegaer.

Og den muligheten lot ikke Fremskrittspartiets stortingsrepresentant Erlend Wiborg gå fra seg da han sto på talerstolen, dagen etter Liverpools 5-2-seier mot Everton.

FESTAFTEN:
FESTAFTEN:  Det var god stemning på Stortinget etter Liverpools storseier mot Everton.

Stikk til United-supporter

President under den aktuelle debatten, Morten Wold, er en svoren Manchester United-supporter. Wold introduserte Wiborg som taler, og fikk et saftig stikk i retur.

– Takk, president. Det kunne vært fristende å si, etter gårsdagens kamp, at budsjettet vi behandler i dag er som Liverpools ledelse i Premier League, sa Wiborg fra talerstolen.

Se klippet her.

Liverpool leder for øyeblikket tabellen med 14 poeng ned til Manchester City og elleve poeng ned til Leicester, som møter Aston Villa klokken 15:00 søndag.

Aston Villa - Leicester vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]