Liverpools lege slutter i mars 2020

Andy Massey har fått ny jobb og vil ikke lenger være overhodet for det medisinske hos Liverpool FC.

15. des 2019 kl 22.58 Torbjørn Flatin

Ifølge nettstedet trainingground.guru har Andy Massey takket ja til en sjefsjobb hos FIFA, etter at det fremgår i en intern mail at nordiren blir deres nye Director of Medical.

Tittelen som Massey har hos Liverpool FC er Head of Medical Services. I realiteten er han klubbens lege, med ansvaret for den medisinske avdeling og som inkluderer opplæring av personell.

Store krav fra Klopp

Andy Massey har vært i Liverpool siden 2013, da han først var lege på akademiet. Han ble forfremmet til også å ha ansvaret for førstelaget fra og med 2015.

Han hadde dermed ansvaret for førstelaget da Jürgen Klopp kom til klubben, og dette var noe han sa i et intervju i 2017:

«Filosofien til Jürgen er at vi må løpe lengre og hurtigere enn noe annet lag, siden vi da kan få tatt i bruk vår teknikk og dyktighet.»

«Vi prøvde å innføre det da Jürgen kom men guttene greide ikke fysisk å innfri det som var forventet. På et tidspunkt hadde vi 13 hamstringskader, men nå etter to pre-seasons ser vi hvordan guttene både arbeider mye hardere og virker mer beskyttet.»

Jürgen Klopp vil ikke minst få bruk for Massey under hans siste måneder i klubben, med førstelagsspillere som Fabinho, Lovren, Matip og Wijnaldum ute.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]