Skadeproblemer for Eddie Howe

Eddie Howe har avslørt at flere nøkkelspillere vil gå glipp av Bournemouths møte med Liverpool.

6. des 2019 kl 12.25 Odd Sindre Tonning

Bournemouths toppscorer, Harry Wilson, er Liverpools eigendom, og vil derfor ikke få spille mot moderklubben på lørdag. Han har så langt denne sesongen scoret seks mål på 14 kamper for the Cherries.

Den offensive slagkraften til klubben fra sørkysten har også fått seg enda en trøkk, etter at Joshua King heller ikke kommer til å bli klar til lørdagens kamp. Han skadet hamstringen sin på forrige landslagsoppdrag med Norge, og har gått glipp av de tre siste serierundene.

Defensivt må også Howe klare seg uten sentrale spillere. Steve Cook brakk hånda når Bournemouth møtte Tottenham forrige uke, og kommer ikke til å bli klar med det første. I tillegg til dette har det også blitt bekreftet at Adam Smith går glipp av kampen mot Liverpool etter at han pådro seg en ankelskade i duell med Wilfried Zaha i midtuka.

Junior Stanislas og Andrew Surman har også vært ute med skade en stund for Bournemouth, men er nå tilbake i trening. Howe kunne likevel fortelle at de ikke kommer til å bli klare til helgens kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]