Trio flys til Qatar - ingen fare med Ki-Jana

Tre av spillerne som spilte ligacupkampen mot Aston Villa reiser til Qatar for å slutte seg til førstelagstroppen, men Harvey Elliott er ikke blant disse.

18. des 2019 kl 09.15 Einar Kvande

Neil Jones i Goal.com melder på Twitter at Ki-Jana Hoever, Sepp van den Berg og Caoimhin Kelleher flyr til Qatar i dag for å slutte seg til Liverpools tropp i klubb-VM. Noe overraskende blir imidlertid Harvey Elliott værende igjen på Merseyside som en del av U23-troppen.

Bare krampe

Da Ki-Jana Hoever ble byttet ut etter 82 minutter av Liverpools 5-0 tap for Aston Villa på Villa Park i går kveld, var man bekymret for at den unge nederlenderen hadde blitt skadet. Men vikarierende manager Neil Critchley kunne etter kampen berolige alle som fryktet en skade på enda en forsvarsspiller.

– Det var bare krampe. Det er ingen problemer forbundet med dette. Han har aldri hatt det tidligere, så han visste ikke hva det var. Men det går greit med ham. Dette er uproblematisk, sa Critchley.

HJELPES AV BANEN:
HJELPES AV BANEN:  Ki-Jana Hoever reiser til Qatar i dag, selv om han måtte byttes ut på grunn av krampe mot slutten av kampen mot Aston Villa. Harvey Elliott, som her hjelper Hoever av banen, blir imidlertid ikke med i klubb-VM.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]