Ute av FA Youth Cup

Ungguttene kjempet seg tilbake etter å ha ligget under, men tapte likevel.

2. des 2019 kl 21.45 Even Barka

Liverpool er regjerende mestere i FA Youth Cup, turneringen for U18-lag. De får derimot ikke mulighet til å forsvare tittelen, ettersom de tapte 4–2 for Tottenham mandag kveld.

De røde havnet under 2–0 i første omgang, men Layton Stewart tente likevel håpet om avansement da han utlignet til 2–2 med 30 minutter igjen å spille.

Den siste halvtimen gikk derimot ikke slik Liverpool og trener Barry Lewitas hadde håpet. I stedet for at laget scoret enda en gang, var det derimot de hvitkledde fra Nord-London som trakk det lengste strået, og satte ballen i mål to ganger til.

Liverpools U18-lag ligger på andreplass i serien, fem poeng bak Manchester City. De lyseblå har riktignok spilt en kamp mer enn laget fra Merseyside.