– Vi vet når vi skal roe og øke tempoet i kampen

Salah mener Liverpool hadde kontroll gjennom kampen.

14. des 2019 kl 16.33 Jens Hapnes Rege

Spesielt i første omgang var vinden på Merseyside tydelig på Anfield. Rutinerte James Milner beskrev at vinden var utfordrende i den første omgangen.

– Det var en vanskelig kamp. Vinden var vanskelig, og vi måtte slå langt flere ganger enn vi liker. Noen ganger må vi bare spille kampen, og vi visste at Watford ville være klare for kamp med en ny trener.

– Det påvirker alt (vinden) - lange touch, langpasninger, innlegg osv., men man må takle det som et lag, og ro i land seieren. Det kan ikke alltid være fint å se på, og det var et stort resultat i dag.

HÆRFØRER:
HÆRFØRER:  Milner samler troppene etter Salahs andre for dagen.

Salah har øvd med høyre

Mohamed Salah fulgte opp den gode forestillingen mot Salzburg med to nye mål med høyrefoten. Han mener målene kom grunnet øving med høyrefoten.

– Jeg har øvd meg med høyrefoten. Vi scoret målene på gode øyeblikk i kampen. Det var en vanskelig kamp i dag, og de burde være høyere på tabellen.

Det virket som om det nervøse Liverpool-publikummet smittet over på spilletid i sluttminuttene, men Salah mener at Liverpools rutine gjør at de har kontroll.

– Vi har mer erfaring enn tidligere, og har spilt sammen i 3-4 år. Vi vet når vi skal roe og øke tempoet i kampen. Publikummet var nervøse, men vi har erfaring og løser det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]