Xavi og Al-Sadd tok seg til kvartfinale

Seieren mot Hienghène satt langt inne.

11. des 2019 kl 21.01 Arild Skjæveland

I kveld ble VM for klubblag sparket i gang. Liverpool kommer inn i turneringen i semifinalen.

Før kampen mellom Al-Sadd fra Qatar og Hienghène Sport fra Ny-Kaledonia. Doha-klubben som er ledet av den tidligere Barcelona-spilleren Xavi var soleklare favoritter.

Men forskjellen på lagene skulle vise seg å ikke være så stor. Al-Sadd tok ledelsen etter 26 minutter, før Hienghène utlignet like etter pause.

1-1 ble stående til ordinær tid, og kampen gikk til ekstraomganger. Der scoret Xavi sine gutter to ganger, og sikret plassen i kvartfinalen.

Der skal de møte Monterrey fra Mexico på lørdag. Kampen har avspark kl. 18.30 norsk tid.

Al-Sadd/Monterrey - Liverpool spilles onsdag 18. desember kl. 19.30, og sendes på VG+.