Avskriver ikke Arnautovic - men Nasri spiller ikke

Dette sa Manuel Pellegrini på sin pressekonferanse før møte med Liverpool.

1. feb 2019 kl 14.11 Arve Vassbotten

West Hams spiss Marko Arnautovic kan bli spilleklar til mandagens møte med Liverpool, etter at det er konstatert at skaden han pådro seg i 3-0-tapet mot Wolves ikke er alvorlig.

– Vi er ikke sikre på Marko. Vi trenger å se på utviklingen og smertene i foten. Vi har 72 timer å vurdere om han skal spille på. Det er et spørsmål som er mer egnet for legen. Vi får se på lørdag om han kan sparke ballen, sa Manuel Pellegrini på fredagens pressekonferanse.

– Fabianski er ok. Han jobbet ikke hundre prosent i dag, men jeg tror han vil være i stand til å jobbe normalt i morgen. Aaron Cresswell kommer seg, mens Samir Nasri trenger en uke til, sier Manuel Pellegrini.

– Vil spille med høy fart

Liverpool møter nå et West Ham-lag som har tapt sine tre siste kamper mot Bournemouth, Wimbledon og Wolves. Sist seier kom 12. januar hjemme mot Arsenal. De slo også Manchester United 3-1 i starten av sesongen på London Stadium.

– Selvsagt kan vi slå Liverpool på mandag, fordi alle lag kan slå hverandre i Premier League.

– Vi trenger å spille i høy fart, som vi gjorde hjemme mot Arsenal og Manchester United og andre klubber.

– For meg handler utfordringen om oss selv. Det er det vi må forbedre og det betyr ikke noe om det er Liverpool eller Huddersfield, eller om det er et lag på toppen eller bunnen av tabellen. Vi må levere den kvaliteten spillere våre er i stand til å levere, sa West Hams manager.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]