– Dette var Naby Keitas beste kamp for oss

Spesielt én medspiller imponerte Andy Robertson mot Bournemouth.

9. feb 2019 kl 20.19 Arild Skjæveland

Naby Keita har hatt sine lyspunkt så langt i Liverpool-drakten, som i hjemmedebuten mot West Ham, og kampen mot Burnley før jul. Mot Bournemouth leverte han igjen en sterk prestasjon, etter å ha fått en del kritikk de siste ukene.

En som ble imponert var Andy Robertson.

– Midtbanen var klasse i dag. Jeg synes Naby var strålende. Han har brukt litt tid på å finne seg til rette, men i dag var kanskje hans beste kamp i en Liverpool-drakt, sier venstrebacken til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Jeg er sikker på at han kan ta med seg mye selvtillit fra dette.

Minner om seg selv

Andy Robertson måtte vente en halv sesong før han ble fast på laget forrige sesong. Nå er han en av Jürgen Klopps mest betrodde spillere.

– Keita er ung, og har brukt litt tid. Men se på oss andre. Fabinho brukte tid, jeg brukte tid, «Chambo» brukte tid. Det er et mønster med at du må finne deg til rette, og lære hvordan laget spiller og slike ting.

– Jeg tror alle glemmer hvor ung Naby er. Han fyller 24 i morgen, bare en unggutt. Han er en fantastisk spiller, og jo mer han viser det, jo mer vil folk begynne å snakke om ham. I dag var han klasse. Jeg er sikker på at han vil ha skyhøy selvtillit etter i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]