Har scoret fire mål i de fire siste møtene med West Ham

The Hammers er et lag Liverpool har meget god statistikk mot.

4. feb 2019 kl 08.41 Arild Skjæveland

I kveld drar Liverpool til London Stadium for å møte et West Ham som har variert veldig i prestasjonene den siste tiden.

Det er en stadion de helrøde så langt har kommet fra med gode opplevelser.

I sin første kampen der, i mai 2017, vant de helrøde hele 4-0. Den gang var det Slaven Bilic som var manager for London-klubben. De helrøde vant etter en scoring av Daniel Sturridge, to av Philippe Coutinho, og en av Divock Origi.

Da Liverpool spilte igjen på London Stadium i november forrige sesong, ble det nok en gang fire scoringer. Denne gang ble resultatet 4-1 til rødtrøyene.

Mohamed Salah scoret kampens første mål, før Joel Matip doblet ledelsen to minutter senere. Alex Oxlade-Chamberlain scoret 3-0, før Salah scoret sitt andre for dagen et kvarter før slutt. Manuel Lanzini, som mister kveldens kamp på grunn av langtidsskade, scoret West Hams mål.

Fire på rad

Siden den gang har lagene møttes to ganger på Anfield. Det ble 4-1 på Anfield i februar forrige sesong, etter scoringer fra Emre Can, Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané – og 4-0 i sesongens første kamp denne sesongen.

Salah scoret det første, mens Sadio Mané scoret to og Daniel Sturridge ett da Manuel Pellegrinis menn gjestet Anfield i august.

Liverpool har altså scoret fire ganger i hver av de fire siste møtene med West Ham. Måtte den trenden fortsette…

West Ham - Liverpool spilles i kveld kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]