Forventer ingen hjelp fra Everton

Andy Robertson vil ikke bruke tid på Manchester City.

5. feb 2019 kl 15.01 Arild Skjæveland

Manchester City kan gjeninnta tabelltoppen på onsdag med seier borte mot et Everton som virkelig sliter med formen. De helrøde har nå toppet tabellen siden desember – og kan har mulighet til å ta den tilbake med seier over Bournemouth på lørdag.

Andy Robertson forventer ingen hjelp fra den blå naboen.

– Det utgjør ingen forskjell for oss. Det mest sannsynlige er at City vil toppe tabellen, og det er noe vi må håndtere. Selv om de gjør det, vil vi ha en kamp til gode, sa Robertson til Sky Sports etter kampen mot West Ham.

– Det handler om oss selv. Vi må komme tilbake på vinnersporet og spille bedre fotball. Vi kan ikke bekymre oss om dem. Vi må bare finne tilbake til den gnisten som har manglet i de to siste kampene, sier skotten videre.

– City er i god form, og vi har en liten formdupp. Vi må bare komme oss gjennom det i et par kamper. Divock Origi hadde en sen sjanse, og hadde den gått inn hadde vi snakket helt annerledes om situasjonen. Vi må holde det gående, og det er lenge igjen. Innspurten vil bli spennende, og vil må klare å nyte det, sier han.

Handler ikke om nerver

Mye har blitt sagt og skrevet om at Liverpool nå kjenner på presset og er nervøse med ledelsen de har hatt. Det er ikke venstrebacken enig i.

– Jeg vil ikke si at vi viser nerver. Sa noen det om City da de tapte mot Palace og Leicester? Jeg tror ikke det, sier han.

– Det er ikke annerledes for oss. Folk snakker om press fordi vi ikke har vært i denne situasjonen før, men det er februar og folk må slappe av.

– Jeg ser ikke nerver i garderoben. Det har bare vært to dårlige resultater og svake prestasjoner. Det skjer i løpet av en lang sesong. Det kan være at vi ser tilbake på dette som et bra poeng, men det vet vi ikke enda. Nå må vi bare begynne å spille bedre fotball igjen.

Everton - Manchester City spilles onsdag kl. 21.00, men sendes ikke på TV. Liverpools neste kamp er på lørdag kl. 16.00 når Bournemouth gjester Anfield. Den sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]