– Henderson gjorde en fantastisk jobb – akkurat som vi forventet

Jürgen Klopp roste kapteinen etter møtet med Bayern München.

20. feb 2019 kl 22.10 Hans Christian Boge-Fredriksen

Jordan Henderson spilte en av sine beste kamper for Liverpool mot Bayern, og ble belønnet med banens beste i spillerbørsen til Liverpool.no.

Etter å ha holdt nullen mot et av Europas største lag, kan et bortemål for Liverpool i München være gull verdt.

– Forsvaret generelt var bra i dag. Og selvfølgelig, Hendo gjorde en fantastisk jobb der. Det var utrolig hvor mange baller han vant tilbake, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Spesielt første omgangen til Henderson var det stor klasse på. Da hadde han flere pasninger (72), flere pasninger på motstanderens halvdel (41), gjenvinninger av ballen (8), og taklinger (4) enn alle sine lagkamerater.

– Det var en fantastisk kamp fra han – men det er faktisk det vi hadde forventet, sier Klopp.

Klarte seg bra uten van Dijk

Siden Virgil van Dijk måtte sone grunnet gule kort, og Dejan Lovren og Joe Gomez var utilgjengelige på grunn av skade, måtte Fabinho ned som midtstopper.

– Rent bur uten van Dijk – det var nok ikke mange som forventet det. Det var veldig bra, sier manageren.

Andy Robertson på venstreback var mektig imponert over jobben Fabinho gjorde i midtforsvaret.

– Han var i en annen klasse. Det som var bra for oss var at vi ikke hadde en kamp på ti dager, så jeg og Fab har jobbet sammen på trening og prøvd å få til et partnerskap, sier Robertson.

– Selvfølgelig ville han foretrukket å ikke spille der, men jeg synes han gjorde en fantastisk jobb for oss. Han fikk inn noen strålende taklinger i feltet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]