NÆRMER SEG:  Manuel Neuer tror han blir klar til kampen mot Liverpool.

– Jeg tror jeg vil stå mellom stengene

Manuel Neuer har tro på at han får oppleve den spesielle Anfield-atmosfæren.

Bayern Münchens stjernekeeper Manuel Neuer har blitt omtalt som usikker til kampen på Anfield 19. februar. Han har ikke spilt de to siste kampene på grunn av en fingerskade. Selv tror han likevel at han vil bli klar til åttendelsfinalen i Champions League.

– Jeg har det bra, og det er ikke så ille. Jeg tror vår medisinske stab vil dytte meg inn i mål, og hvis alt går fint på trening, så vil jeg spille. Vi er positive. Jeg tror jeg vil stå mellom stengene, sier Neuer ifølge Daily Mail

– Jeg ser fram til å spille der. Vi har hørt mye om atmosfæren på stadion. Alle som ser fotball vet at den er spesiell, og jeg tror det vil bli to gode kamper.

Desperate

Bundesligaekspert Mark Lovell understreket også betydningen av at Neuer blir klar i et intervju med Liverpool.no i helga.

– Bayern vil være desperate etter å se sin kaptein bli klar til å spille på Anfield. Han er tilbake på trening og spiller med beskyttelse. Han så ikke seg selv frisk nok til å spille mot Schalke i helgen, så han kjemper en kamp for å bli klar, sa Lovell.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.02.2019 kl 18:02

Alle på plass på Melwood

Det har ikke kommet noen uforutsette forfall til den troppen Jürgen Klopp har annonsert før kampen på Old Trafford.

+
22.02.2019 kl 16:48

Sommerens transfervindu stenger torsdag 8/8 kl 18.00

Bekreftet startdato for Premier League 2018/19 er kommet, og vi ser på sommerens terminliste.

+
22.02.2019 kl 15:37

Alle Liverpools ligakamper i april har fått ny dato

De fire kampene i Premier League for april vil bli spilt på to fredager og to søndager.

+
22.02.2019 kl 13:41

Bortekamp i Kroatia for U19

Trekningen i UEFA Youth League er gjort.

+