NÆRMER SEG:  Manuel Neuer tror han blir klar til kampen mot Liverpool.

– Jeg tror jeg vil stå mellom stengene

Manuel Neuer har tro på at han får oppleve den spesielle Anfield-atmosfæren.

Bayern Münchens stjernekeeper Manuel Neuer har blitt omtalt som usikker til kampen på Anfield 19. februar. Han har ikke spilt de to siste kampene på grunn av en fingerskade. Selv tror han likevel at han vil bli klar til åttendelsfinalen i Champions League.

– Jeg har det bra, og det er ikke så ille. Jeg tror vår medisinske stab vil dytte meg inn i mål, og hvis alt går fint på trening, så vil jeg spille. Vi er positive. Jeg tror jeg vil stå mellom stengene, sier Neuer ifølge Daily Mail

– Jeg ser fram til å spille der. Vi har hørt mye om atmosfæren på stadion. Alle som ser fotball vet at den er spesiell, og jeg tror det vil bli to gode kamper.

Desperate

Bundesligaekspert Mark Lovell understreket også betydningen av at Neuer blir klar i et intervju med Liverpool.no i helga.

– Bayern vil være desperate etter å se sin kaptein bli klar til å spille på Anfield. Han er tilbake på trening og spiller med beskyttelse. Han så ikke seg selv frisk nok til å spille mot Schalke i helgen, så han kjemper en kamp for å bli klar, sa Lovell.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.04.2019 kl 06:38

- Jeg er klar for en sang

Fremadstormende Fabinho med oppfordring til helrøde fans.

+
18.04.2019 kl 20:01

Historien til Liverpools number one

På Anfield er man stolte av sine keepere, og med rette.

+
18.04.2019 kl 19:09

Rådyre billetter for røde fans som skal til Barcelona

Liverpool FC bidrar med å subsidiere prisen til bortekampen i Champions League.

+
18.04.2019 kl 18:26

Popkonserter gjør at treningskamp kan bli flyttet til London

Gressmatta på Anfield kan gi problemer angående generalprøve for Liverpool.

+