Pressekonferanse:Pressekonferanse:

Jürgen Klopp foran Bayern München.

18. feb 2019 kl 12.50 Torbjørn Flatin

Jürgen Klopp:

Om skader

- Vi må avvente å se angående Dejan Lovren, nærmest fra minutt til minutt for å se om det er en sjanse. Xherdan Shagiri hadde en bra økt og har en sjanse. Gini Wijnaldum trente og så bra ut. Alle de andre det har vært spørsmål mål skal være klare.

Motstander Bayern

- Kanskje har vi oppnådd litt mer enn folk forventet og Bayern har ikke gjort det, men vi er i tilsvarende situasjoner.

- Etter at du har dominert ligaen i seks år var det klart at det ville få en mer vanskelig sesong i år. Fortsatt er ingen ting avgjort i ligaen og de er fortsatt med i Champions League, fortsatt Klopp om et Bayern som er inne i noe av et generasjonsskifte og ligger bak Borussia Dortmund i Bundesliga.


Å spille hjemme først

- Det spiller ingen rolle for oss. Vi spilte mot City hjemme først. Når to gode lag møtes vil ikke avgjørelsen skje i en kamp. Det er to kamper å spille og vi vil være hundre prosent fokuserte i begge. Vi må sørge å få best mulig utgangspunkt etter kampen på Anfield.

Om spillepause

- Vi har hatt et lite avbrekk og vi har brukt tiden til å arbeide med mange ting, taktisk sett og fysisk. Er det bedre å ha rytme (i kamp-programmet) eller avbrekk? Jeg er ikke sikker, kanskje svaret vil bli gitt i morgen kveld?

Om hvor glad han er i byen Liverpool

- Mye mer enn jeg kunne ha forventet. Velkomsten var fremragende og det har bare blitt bedre og bedre. Vi har utviklet oss sammen. Jeg føler positiviteten på stadion. Det har vært en fin historie, men det er ikke ferdig ennå.

Om Lewandowski og Hummels

- Fantastiske gutter, mente Klopp om hans tidligere elever i Borussia Dortmund.
- Jeg er i takknemlighetsgjeld til dem siden uten dem ville ikke min karriere ha vært den samme. Vi har alltid hatt mye respekt for hverandre. Jeg liker dem virkelig og vil prøve å gjøre alt for at de ikke skal skinne mot oss.

Om Champions League kontra Premier League

- Alle Liverpoolfans vil si Premier League, men nå skal vi spille i Champions League. Takk Gud for at jeg slipper å ta den avgjørelsen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]