Klopp straffet av FA

Jürgen Klopp har blitt straffet av FA etter hans kommentarer rundt dommer Kevin Friend sine prestasjoner under kampen mot West Ham.

21. feb 2019 kl 18.56 Odd Sindre Tonning

Jürgen Klopp har blitt ilagt en bot på £45.000 for hans kommentarer rundt dommer Kevin Friend sine prestasjoner under 1-1 kampen mot West Ham tidligere denne måneden. Dette melder Reuters.

Etter kampen var mente Klopp at Friend favoriserte West Ham i andre omgang, etter å ha innsett at han skulle annulert Sadio Mané sin scoring i første omgang.

– Jeg tror dommeren visste i pausen [at Mané sin scoring burde blitt annulert], og i andre omgang så man mange merkelige avgjørelser, sa Klopp mellom annet etter kampen.

FA straffet han for «å stille spørsmål rundt dommerens integritet og/eller implisert partiskhet.»

Dette er ikke første gang denne sesongen at Klopp har kommet i trøbbel med FA. Da Divock Origi scoret seiersmålet mot Everton seks minutter på overtid stormet Klopp banen, og ble i ettertid bøtelagt for £8.000 av den engelske fotballforbundet.