Se over 50 bilder fra dagens økt:Klopp viste fram ferdighetene

Smilene satt løst da Liverpool trente med ballen som skal brukes i utslagsrundene i Champions League.

12. feb 2019 kl 16.59 Arve Vassbotten

Mandag kveld ankom Liverpools tropp Marbella for å forberede seg på Champions League-oppgjøret mot Bayern München.

Tirsdag hadde gruppen sin første økt i Spania, og basert på bildene fra den ser det ut til at det er svært god stemning i troppen.

Jürgen Klopp viste fram noen triks med ballen, og Pepijn Lijnders viste fram brassesparkteknikk, og ellers var det mange brede smil å spore.

At treningsleiren brukes først og fremst i forberedelsene til Bayern München var veldig tydelig også med valg av ball. For det var ballen som skal brukes i utslagsrunden av Champions League som ble benyttet.

Styreformannen på besøk

Styreformann og en av klubbens eiere, Tom Werner, var også tilstede på treningsfeltet tirsdag og slo av en prat med Jürgen Klopp.

Alle smil og varmen til tross, så er det også noen bekymringer for Klopp. Dejan Lovren var opprinnelig en av de 31 som skulle reise, men han har blitt igjen hjemme på Melwood for å drive opptrening, noe også Joe Gomez er.

James Milner, Georginio Wijnaldum og Fabinho var heller ikke med på Liverpools første fellestrening i Marbella. Sistnevnte sliter med en mindre muskelskade, mens Milner og Wijnaldum fortsatt trøbler med sykdom og trente lett for seg selv på hotellet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]