Liverpool drar på ny treningsleir etter lørdagens kamp

Klopp tar igjen med seg laget til varmere strøk.

8. feb 2019 kl 15.08 Arild Skjæveland

Hver vinter når Liverpool har hatt mer enn en uke mellom kampene, har Jürgen Klopp tatt med seg laget til varmere strøk. Da laget var i Dubai for tre uker siden, var det sjette gang manageren tok det grepet.

På dagens pressekonferanse bekrefter Jürgen Klopp treningsleiren.

– Vi skal dra igjen for noen dager for å fokusere på trening, ikke kunne kjøre frem og tilbake mellom øktene. For å få en liten forandring i omgivelsene. Det har alltid fungert for meg når jeg har hatt sjansen.

– Vi gjør det fordi vi har tid og mulighet, og spiller Champions League først uken etter, sa manageren.

Fjerde gang til Spania

Ifølge David Lynch i Evening Standard går turen denne gang til Spania, uten at han spesifiserer hvor. Tidligere har laget vært i Tenerife (2016 og 2017), La Manga (2017) og Marbella (2018).

De siste årene har det vært samtidig som norske eliteserielag har hatt sine treningsleirer i Spania, til glede for norske journalister. Bergens Tidende-duoen Anders Pamer og Mads Bøyum møtte troppen på casino i Marbella for et år siden.

Liverpool vil håpe på bedre effekt av denne turen, enn resultatene som har kommet etter turen til Dubai. Etter den har det blitt uavgjort mot både Leicester og West Ham. De to neste kampene etter turen til Spania blir Bayern München og Manchester United.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]