– Liverpools midtbanespillere har scoret seks mål denne sesongen. Det er ikke nok

Greame Souness og Jamie Carragher etterlyser mer kreativitet.

25. feb 2019 kl 15.00 Arild Skjæveland

Det endte 0-0 på Old Trafford på søndag, i en kamp der det ble skapt svært få sjanser. Greame Souness var kritisk i Sky Sports-studioet etter oppgjøret.

– De har ikke nok kreativitet på midtbanen. Liverpools fem midtbanespillere har scoret seks mål denne sesongen. Det er ikke nok dersom du skal vinne ligaen, sier Souness.

Venter på at det skal løsne

Jamie Carragher var også på plass i Sky Sports-studioet. Han forventer også mer fra Liverpools tre angripere.

KRITISK:
KRITISK:  Jamie Carragher venter på at det skal løsne for Liverpools angripere.

– Vi må forvente mye mer fra de tre fremme, sier Carragher.

– Ja, Firmino måtte byttes ut, men de er nøkkelspillerne deres, og du trenger slike store spillere når du kommer til et sted som Old Trafford. De hadde dem i den andre enden. Når du tenker på redningen keeperen gjorde. Det er det du trenger. I disse kampene vil det aldri bli masse sjanser, det var det aldri da jeg spilte. Toppspissene spiller mot topp forsvarsspillere, så de øyeblikkene du trenger kom egentlig aldri, sier han.

– Jeg har sagt det før om Liverpools fremste trio. De har ikke løsnet helt enda denne sesongen, og det skje dersom de skal vinne ligaen.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan Liverpool presterte i første omgang. Det å komme til Old Trafford, beholde roen, sette United under press. De tre angriperne var ikke helt på. Etter pause burde Liverpool gå ut og vinne kampen. Med de problemene United hadde, så må de gå og vinne den kampen, og det tror jeg vil være den store skuffelsen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]