– Ofte prøver vi å komme gjennom i midten, og det er av og til vanskelig mot fysisk sterke og defensive lag

Fabinho mener at Liverpool må gjøre ting annerledes for å få has på lag av typen Leicester og West Ham.

5. feb 2019 kl 19.23 Einar Kvande

Etter to 1-1 kamper på rappen begynner engelske medier å skrive om at presset er i ferd med å ta knekken på ligalederne i Liverpool. Det vil ikke Fabinho høre snakk om. Istedet ser brasilianeren frem mot kampen mot Bournemouth på Anfield lørdag ettermiddag.

– Selvtilliten er fortsatt intakt. Vi hadde en strålende desember, som nesten var helt perfekt, men nå har vi fått en formsvikt. Det er vanskelig å forklare hva som har skjedd, uttaler Fabinho til ESPN FC.

– Jeg tror at lag nå har begynt å legge seg veldig dypt mot oss. Da behøver vi å gjøre ting litt annerledes, og vi har kanskje ikke gjort dette i stor nok grad. Vi har ikke vært istand til å finne rom, forklarer midtbanespilleren.

– Ofte forsøker vi å komme igjennom i midten, noe som er vanskelig mot fysisk sterke og defensive lag. Vi må finne en løsning, men i de par siste kampene har vi ikke klart det.

– Vi ønsker å spille bedre hver dag, men dessverre har vi ikke klart det. Vi kjenner våre kvaliteter, og vi vet vi har mer å gi. Klarer vi det, vil vi fortsatt ligge i teten, med de kvalitetene vi har.

«Lettere sagt enn gjort»

– Men jeg prater og prater, noe som alltid er litt enklere, så vi må prøve å sette dette ut i praksis. Personlig er jeg ikke bekyumret. Men vi vet vi må yte mye mer i neste kamp, fortsetter brasilianeren.

– Det blir viktig å slå Bournemouth, for å beholde et tre poengs forsprang i toppen av tabellen. Deretter kommer det en rekke med vanskelige kamper, men vi vil få noen spillere tilbake fra skader, og manageren vil da få flere valgmuligheter til de kampene, avslutter han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]