Telegraph:Ox neppe tilbake i startelleveren før i april

Chris Bascombe heller kaldt vann i blodet på de som tror at Alex Oxlade-Chamberlain snart vil være tilbake i spill.

6. feb 2019 kl 00.10 Einar Kvande

Bascombe skriver at man i Liverpool-leiren er forsiktige med å sette noen returdato for Alex Oclade-Chamberlain, selv om klubben har inkludert midtbanespilleren i sin Champions League-tropp.

Telegraph-journalisten rapporterer at Oxlade-Chamberlain stadig har fremgang etter den alvorlige båndskaden han fikk i hjemmekampen mot Roma i april i fjor, men han mener det vil gå to måneder til før den tidligere Arsenal-spilleren er aktuell for Liverpools førstelag.

Det betyr at vi vil skrive april før man kan regne med et comeback for 25-åringen. Skal det bli Champions League-spill på midtbanenmannen før sommeren, betyr det at Liverpool må ta seg minst til semifinalen også denne sesongen.

Oxlade-Chamberlain er tilbake i lett trening, og ligger foran skjema, da det opprinnelig ble antatt at han ville være ute hele denne sesongen.

Trent og Hendo kan rekke Bournemouth-kampen

Bascombe skriver forøvrig at både Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold fortsatt kan rekke hjemmekampen mot Bournemouth på lørdag.

Alexander-Arnold har ikke spilt siden Liverpools 1-0 seier over Brighton.

Bascombe skriver at Georginio Wijnaldums kneskade fortsatt volder Liverpool-ledelsen bekyrming. Det forventes ikke at nederlenderen rekker matchen mot Eddie Howes mannskap.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]